Izvor: RTS, 13.Okt.2023, 18:46

РТС у Будимпешти: "Орлови" на млазни погон, на терен ће изаћи 11 ратника

Фудбалска репрезентација Србије одрадила је и последњи тренинг у Будимпешти пред најважнији меч у квалификацијама за Европско првенство, против селекције Мађарске.
Србија против Мађарске на "Пушкаш арени" игра шести меч квалификација за Евро, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а победа би селекцију Драгана Стојковића Пиксија практично одвео на континентални шампионат.

Пикси је на конференцији за медије открио да неће моћи да рачуна на Милоша Вељковића, док је од раније познато да за "орлове" неће играти Душан Влаховић и Михаило Ристић.
Оних 11 који изађу на мегдан против Мађарске, како каже селектор, оставиће срце на терену и биће прави ратници.
Селектор је рекао да ће на терен извести 11 најбољих, 11 ратника, да је дошао да однесе три бода са "Пушкаш арене" и додао да му не требају играчи на дизел, него на керозин – на млазни погон.
Очекује се да утакмици присуствује 70.000 навијача, од тога 5.000 требало би да подржава "орлове".
Репрезентативци Србије ће на дан утакмице одрадити традиционалну шетњу улицама Будимпеште.
Директан пренос меча је у суботу од 20.45 на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.