Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 08:37

Спортски викенд, 11. и 12. новембра у Биг шопинг центру

У суботу и недељу, 11. и 12. новембра у Биг шопинг центру, испред „H&M“ продавнице очекују вас бројне спортске активности за најмлађе и за све оне који се осећају младалачки. Фото: PrtSc/bigcenters.rs Полигон спретности садржи 10 изазовних задатака које требате савладати у што краћем временском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << року.
Осим тога, љубитељи оријентиринга добиће посебне мапе с пет контролних тачака, где ће их морати пронаћи, означити и вратити се на почетну тачку како би заслужили диплому.
Придружите се и изградите успомене које ће се препричавати и делити са осмехом.
Очекује вас пуно забаве на узбудљивом полигону!
Uređuje se sportsko-rekreativni kompleks u gradu: Novi tereni, trim staze i dečija igrališta (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спортски викенд, 11. и 12. новембра у Биг шопинг центру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.