Izvor: RTS, 25.Sep.2023, 13:18

ВТА листа: Олга Даниловић 108. тенисерка света, Арина Сабаленка и даље прва

Најбоље рангирана српска тенисерка Олга Даниловић напредовала је на најновијој ВТА листи и заузима 108. место са 648 бодова. На самом врху листе није било промена.
Другорангирана српска тенисерка Наталија Стевановић је напредовала на 197. позицију >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са 389 бодова.

Прво место на ВТА листи држи Белорускиња Арина Сабаленка, која је сакупила 9.266 бодова, док је на другој позицији Пољакиња Ига Швјонтек са 8.195 поена.
На трећем месту је Американка Коко Гоф са 6.165 бодова. Американка Џесика Пегула је сада четврта тенисерка света, док је Казахстанка Елена Рибакина задржала пету позицију.
Следе Гркиња Марија Сакари, Унс Џабир из Туниса, Чехиња Маркета Вондроушова и још једна Чехиња Каролина Мухова.
На десетој позицији се налази Францускиња Каролина Гарсија, која је на данашњој ВТА листи напредовала за једну позицију.
Наредна ВТА листа биће објављена за недељу дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.