Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 10:27

Олга Даниловић 108. тенисерка света, Пољакиња Ига Швјонтек и даље прва

Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић назадовала је за три позиције на најновијој ВТА листи, која је објављена данас. На самом врху листе није било већих промена а предводи је Пољакиња Ига Швјонтек.
Олга Даниловић је тренутно 108. тенисерка света >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са 662 бода. Наталија Стевановић је задржала 166. место на ВТА листи са 447 бодова, док је Лола Радивојевић напредовала за 12. позиција и сада је 244. тенисерка света са 305 поена.

Прво место на ВТА листи и даље држи Пољакиња Ига Швјонтек са 9.490 бодова. На другој позицији је Белорускиња Арина Сабаленка са 8.845 поена, док је Казахстанка Елена Рибакина трећа са 5.465.
Потом следе Американка Џесика Пегула, Унс Џабир из Туниса, Францускиња Каролина Гарсија, Коко Гоф (САД), Чехиња Петра Квитова, Гркиња Марија Сакари и Маркета Вондроушова из Чешке.
Наредна ВТА листа биће објављена за недељу дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.