Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 14:01

Фудбалери Немачке у новим дресовима дочекују 1.000. меч

Фудбалски савез Немачке, поводом јубиларне 1.000. утакмице националног тима, представио је нови лого знак и дресове у којима ће се играти овај историјски меч. Селекција Немачке састаје се са тимом Украјине у Бремену у понедељак 12. јуна у пријатељском мечу који ће бити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јубиларна утакмица националног тима.
На посебно организованој конференцији за медије нове дресове су представили селектор репрезентације Ханзи Флик и репрезентативац Никлас Фулкруг.

Досадашњем логу Фудбалски савез Немачке за ову прилику додата је бројка 1.000, а идентичан знак се налази и на грудима дресова које су немачки фудбалери носили на последwем првенству у Катару.
Селекција Немачке у понедењак дочекује тим Украјина на пријатељској утакмици у Бремену.
Две селекције су до сада одиграле осам мечева у којима су победе славили Немци, а Украјинци су само три пута успели да изборе нерешен резултат.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.