Izvor: RTS, 01.Dec.2023, 01:24

Обрадовић: Играчи су веровали у победу, нису се предали ни на минус 10

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас да су његови играчи веровали да могу да савладају Панатинаикос и кад су губили 10 разлике на три минута пре краја утакмице.
Кошаркаши Партизана победили су у Београду после продужетка >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Панатинаикос 92:87 у утакмици 11. кола Евролиге.
"Феноменална утакмица, веома важна победа за нас. Хвала играчима који су веровали да можемо да преокренемо. Нису се предали ни на минус 10 ни после оне тројке Нана уз звук сирене. Успели смо чак и да дођемо у ситуацију да имамо напад за победу у регуларном току меча", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.
Партизан је поново имао феноменалну подршку навијача, пошто је на трибинама било 20.079 гледалаца.
"Хвала навијачима, њихова енергија и подршка је феноменална, поново су нас носили свих 45 минута, увек су уз нас и то нам много значи", додао је Обрадовић.
Он је рекао да је утакмица против Панатинаикоса увек емотивна за њега.
"За мене је ово увек емотивна утакмица, радио сам тамо 13 година и провео прелепе тренутке. Постоје још увек неки људи у Панатинаикосу са којима сам сарађивао и свакако је увек посебан осећај кад играм против Панатинаикоса", навео је тренер Партизана.
Обрадовић је на крају рекао да Френк Камински није играо већи део другог полувремена, јер је добио изузетно јак ударац у ребро и због тога није могао да се врати на терен.
Партизан ће у наредном колу Евролиге на свом терену дочекати Монако.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.