Izvor: RTS, 24.Okt.2023, 16:31

Сандро Тонали би могао да буде суспендован на 10 месеци због клађења

Фудбалски савез Италије (ФИГЦ) могао би да играча Њукасла Сандра Тоналија суспендује на 10 месеци због кршења правила о клађењу, преноси Скај Италија.
Италијански медији наводе да је Тонали наводно пристао на споразум о признању кривице са ФИГЦ, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који укључује терапију због зависности о коцкању.
Фудбалер Њукасла је са својим адвокатима био у италијанском тужилаштву где је признао да се кладио на утакмице Милана.
Такође, наводи се да је Тонали сарађивао током истраге са италијанским властима због чега би могао да суспендован на десет месеци.
ФИГЦ је пре неколико дана суспендовао фудбалера Јувентуса Николу Фађолија на седам месеци због кршења правила о клађењу.
Тонали (23) би могао да заигра тек у августу 2024. године. Он би у том случају пропустио све мечеве Њукасла до краја сезоне, као и Европско првенство 2024. године, ако се Италија пласира на континентални шампионат.
Тонали је у летњем прелазном року стигао у Њукасл из Милана за 64 милиона евра, а пре Милана играо је за Брешу.
За репрезентацију Италије наступио је на 15 утакмица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.