Izvor: RTS, 18.Apr.2023, 19:01

Више од 10 хиљада учесника пријављено за Београдски маратон

Дарко Хабуш, директор Београдског маратона гостовао је у Београдској хроници у којој је рекао да ће се на Београдском маратону који ће бити одржан 23. априла учествовати више од 10 хиљада такмичара.
Дарко Хабуш, директор Београдског маратона изјавио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је да ће се кроз три трке такмичити више од 10 хиљада људи.
"Преко десет хиљада пријављених грађана има до овог тренутка. Пријаве за маратон отворене су до уторка 18. априла до поноћи", рекао је Дарко Хабуш.
Подсећа да је маратон прилика да се Београд и Србија покажу у правом светлу.
"Београд је кандидат за домаћина "Експо-а" 2027. године који као тему има спорт и музику за све, а ми као највећи спортски догађај у земљи имамо јасан задатак да презентујемо град и земљу у најбољем светлу", додаје директор Београдског маратона.
Хабуш истиче да је за такмичњење на Београдском маратону пријављено нешто више од 2000. такмичара.
Београдски маратон одржаће се 23. априла са почетком од 9 часова. Такмичари ће имати прилику да се такмиче у три дисциплине, трци задовољства, полумаратону и маратону.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.