Izvor: RTS, 10.Sep.2023, 22:53

Авион отишао по вицешампионе, "Михајло Пупин" на лету од 10.000 километара

Авион “Ер Србије“ кренуо је са београдског аеродрома за Манилу, по кошаркашку репрезентацију Србије која се са Светског првенства враћа са сребрном медаљом. To je први директни лет у историји “Ер Србије“ између престоница Србије и Филипина, које су међусобно удаљене >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << скоро 10 хиљада километара.
По вицешампионе Светског првенства у кошарци авио-компанија “Ер Србија“ послала је ербас А330 YU-АRC, који носи име Михајла Пупина.
Специјални лет YU0010 од Београда до Маниле трајаће око 12 сати.
To je први директни лет у историји “Ер Србије“ између престоница Србије и Филипина, које су међусобно удаљене скоро 10 хиљада километара.
Компанија је кошаркашима честитала на фантастичном резултату, ненадмашној игри и борбености.
“За нас као српску националну авио-компанију велика је част и задовољство што ћемо дати свој допринос да се кошаркаши што пре нађу у Србији, где их очекују сви они који су пратили њихове подвиге из утакмице у утакмицу“, истиче се у објави на Инстаграм профилу “Ер Србије“.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.