Izvor: RTS, 19.Apr.2023, 08:12

Бајерн јури чудо против Ситија (РТС 1), Интеру "пред носом" полуфинале "дела Мадонина"

Преостали парови реванша четвртфинала Лиге шампиона играју се од 21 час. Бајерн дочекује Манчестер сити, а Интер Бенфику. Дуел у Минхену можете да пратите путем директног преноса на РТС 1, а обе утакмице из часа у час на нашем порталу.
После вечерашњих >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << утакмица биће познати сви полуфиналисти Лиге шампиона. Реал Мадрид је сигурно завршио посао са Челсијем, док је Милан избацио Наполи после ремија.
Декласирање Бајерна у Манчестеру 3:0 било је врло болно. На све то су саиграчи Лерој Сане и Садио Мане ушли у физички сукоб, чиме су додатно опрљали беспрекорност коју тражи немачки клуб у свом имиџу. Решили су конфликт, Мане је преседео једну утакмицу суспензије и биће у саставу Томаса Тухела.
Немци играју фудбал увек максимално до самог краја, али за преокрет од 3:0 биће потребно чудо. Није да их се нисмо нагледали претходних година, увек истог одушевљења и израза неверице. 
 Један од лидера Бајерна искусни Томас Милер не губи наду.
"Верујем да још имамо шансе да се пласирамо у полуфинале Лиге шампиона. Морамо добро да почнемо меч, можда да постигнемо макар један гол у првом полувремену. Не морамо после првих 10 минута да водимо 3:0, али морамо да дамо макар један гол у првом полувремену", рекао је Милер.
"Ако постигнемо други гол до 80. минута, а не примимо ниједан, имаћемо још 15 минута. Верујем да је све могуће", закључио је Милер.
Интер има за задатак само да потврди сигурних 2:0 из Лисабона на "Ђузепе Меаци".
Милански клубови су прекинули еру доминације Јувентуса у домаћем првенству и сада се црта полуфинале "дела Мадонина". Пласман у полуфинале Лиге шампиона биће нови велики степеник у повратку историјских гиганата, који се у Серији А боре за последње место за учешће у европској елити наредне сезоне.
Препустили су више позиције римским клубовима и неумољивом Наполију. Пласман у финале Милана или Интера биће не само спас сезоне него повратак у сам врх "старог континента".
 Дуел у Минхену можете да пратите путем директног преноса на РТС 1, а обе утакмице из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.