Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 08:35

Ђоковић против Хуркача, други део – Новак на сет до новог вимблдонског четвртфинала (РТС 1, 16.00)

Новак Ђоковић и Хуберт Хуркач настављају окршај осмине финала на Вимблдону, а приликом прекида српски тенисер је водио са 2:0 у сетовима, после два добијена тај-брејка. Наставак меча на Централном терену очекује се око 16.00. Директан пренос је на Првом програму РТС-а, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.
Новак Ђоковић на добром је путу да се нађе у новом вимблдонском четвртфиналу, 14. у каријери, пошто води против Хуберта Хуркача са 2:0 у сетовима.
У изузетно неизвесном дуелу, у којем није виђен ниједан брејк, Новак је оба сети решио у своју корист после тај-брејка, чиме је оборио још један Сампрасов рекорд у гренд слемовима.
Дуел је потом прекинут због ограничења времена до којег може да се игра на Вимблдону (поноћ по средњоевропском времену) и наставиће се у понедељак.
Планиран је као други дуел дана на Централном терену, после меча осмине финала у конкуренцији дама, између Бразилке Хадад Маје и Казахстанке Рибакине. Тај меч почиње око 14.30 и можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.
Потом на терен излазе Ђоковић и Хуркач уз директан пренос на Првом програму РТС-а и кретање резултата на нашем порталу, а почетак дуела се очекује око 16 часова.
На Другом програму РТС-а можете пратити и мечеве Данила Медведева (Русија) и Јиржија Лехечке (Чешка), Онс Жабер (Тунис) и Петре Квитове (Чешка), Јекатарине Александрове (Русија) и Арине Сабаленке (Белорусија) и Карлоса Алкараза (Шпанија) и Матеа Беретинија (Италија).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.