Izvor: RTS, 17.Jul.2023, 06:59

"Делфини" против Шпаније почињу Светско првенство (РТС 1, 13.30)

Ватерполисти Србије играју против селекције Шпаније прву утакмицу у групи Д на Светском првенству у Јапану. Дуел у Фукуоки почиње у 13.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а његов ток можете пратити и на нашем порталу.
Изабраници селектора >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Уроша Стевановића већ у првом мечу се састају са Шпанијом, браниоцем титуле и највећим фаворитом не само у групи Д у којој су још репрезентације Црне Горе и Јужне Африке.

Ватерполисти Србије ће два дана после данашње утакмице играти са Јужном Африком (10.30).
Последњи меч у групи одиграће 21. јула од 6.30 са Црном Гором, коју су надиграли са 14:11 (4:5, 3:1, 3:4, 4:1) у последњој провери уочи старта Светског првенства у Јапану.
По систему такмичења, победници група ће директно обезбедити пласман у четвртфинале, док ће другопласирани и трећи на табели наставити надметање кроз осмину финала.
Два најбоља тима на првенству, уз титуле и медаље, обезбедиће и учешће на Олимпијским играма у Паризу идуће године.
Утакмица ватерполиста Србије и Шпаније у Фукуоки почиње у 13.30 уз  директан пренос на Првом програму РТС-а, а њен ток можете пратити и на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.