Izvor: RTS, 20.Dec.2023, 01:26

Обрадовић: Врло тешка утакмица, фалило нам је страсти у неким моментима

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је на конференцији за медије након меча са екипом Валенсије, да верује да је његов тим заслужио победу и да честита играчима на победи.
Кошаркаши Партизана победили су на гостовању екипу Валенсије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултатом 72:67 у утакмици 15. кола Евролиге.
"Веома тешка утакмице, какву смо очекивали. Знамо начин на који игра Валенсија током читаве сезоне. Покушали смо да се адаптирамо на тај начин. Играли смо веома добро у дефанзиви, имали смо доста могућности да трчимо контранападе, али у много ситуација нам је недостајало страсти. То нам је био главни проблем", истакао је Обрадовић.
Он је додао да је велики проблем његовој екипи представљао офанзивни скок Валенсије. 
"Али како год, верујемо да смо заслужили да победимо утакмицу. Честитам мојим играчима, а још једном желим да се захвалим невероватним навијачима, који нас прате свуда у Европи, где год да играмо", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.