Izvor: RTS, 19.Dec.2023, 15:09

Београд, Париз, Подгорица и Дубаи домаћини квалификационих турнира јуниорске Евролиге

Београд, Париз, Подгорица и Дубаи биће наредне године домаћини квалификационих турнира јуниорске кошаркашке Евролиге (АНГТ), саопштено је на званичном сајту такмичења.
Први квалификациони турнир биће одржан од 26. до 28. јануара наредне године у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Подгорици, а домаћин ће бити екипа Студентског центра.

Црвена звезда ће бити домаћин другог квалификационог турнира јуниорске Евролиге, који ће бити одржан у Београду од првог до трећег марта наредне године.
Биће то 16. квалификациони турнир јуниорске Евролиге у Београду.
Дубаи ће бити домаћин трећег турнира, који је на програму од 22. до 24. марта наредне године.
Последњи турнир је на програму од 29. до 31. марта 2024. у Паризу.
Завршни турнир са најбољих осам екипа биће одржан за време фајнал-фора Евролиге, који је на програму од 24. до 26. маја наредне године у Берлину, главном граду Немачке.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.