Izvor: RTS, 16.Dec.2023, 17:07

Гордон о Јокићу и Сомбору: Никола се стара о свом граду, издвоји време за свакога

Саиграч Николе Јокића у Денвер нагетсима Арон Гордон испричао је неке детаље из своје посете Сомбору током лета.
Крилни центар Денвера Гордон је гостовао код бивших НБА играча Квентина Ричардсона и Даријуса Мајлса у познатом подкасту "Наклхедс".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Један од сегмената био је везан и за Николу Јокића. Гордон се присетио феноменалног додавања са старта ове сезоне, кад му је "Џокер" бацио алеј-уп из аута преко целог терена.
"Једно од најбољих додавања које сам видео у животу. Био сам запањен. Бацио је лоб преко целог терена, то нема ни у игрици", рекао је Гордон.
Николин вршњак је током лета, после освајања НБА прстена, свратио у Сомбор и описао како се Јокић понаша у родном граду.
"Он је тамо као председник, градоначелник, гувернер,...Сомбор је кул. Постоји разлог зашто је он тако успешан. Његове вредности су у складу са побеђивањем. Сваког дана ради на свом телу, једе шта ваља, проводи време са породицом. Миран. Издвоји време сваком ко се јави. Он је добар тип, а кад таква особа побеђује, то има смисла. Стара се о ближњима и свом граду. Само се бави коњима и вози бицикл по граду", кренуо је Арон, па је прекинут од стране збуњених водитеља, које вожња бициклом по улицама асоцира на стереотипе из афро-америчких квартова по САД.
"Да, он је као гангстер. Има шталу поред хиподрома, истимари коње и оде на трке. Занимало ме код кога да идем да се кладим, а он је рекао да тога нема код њих. Добије 4000-5000 евра, ако му коњ победи и тиме је задовољан", закључио је Гордон.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.