Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 23:29

Игор Матић: Генк је био свежији и хитрији, брже су одлуке доносили

Тренер фудбалера Чукаричког Игор Матић каже након пораза од Генка у Лиги конференција да је екипа из Белгије заслужено победила јер је била боља, свежија и хитрија од његових изабраника.
Фудбалери Чукаричког поражени су у шестом колу Групе Ф >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Лиги конференција од белгијског Генка 2:0. Тренер београдског тима Игор Матић каже да је Генк заслужено славио.

"Потпуно заслужена победа екипе Генка. Били су данас бољи у односу на нас, свежији, хитрији, брже су одлуке доносили и заслужено нас победили", истакао је Матић.
Фудбалер Чукаричког Ђорђе Ивановић каже да су видели своју шансу, али да је друго полувреме било јако лоше.
"Примили смо први гол, после тога смо почели да играмо, стварали смо неке шансе, али нисмо успели до краја полувремена, иако смо имали играча више, да постигнемо гол. Ту смо негде видели нашу шансу. Друго полувреме је било доста слабије и резултат је био 2:0", каже Ивановић.
Његов саиграч Стефан Томовић сматра да се Чукарички можда и уплашио успеха.
"Био сам убеђен да ћемо у другом полувремену изаћи још боље, али онда се једноставно десио неки пад у игри, неко засићење код нас, да ли страх од успеха, не знам", каже Томовић.
Чукарички је одиграо осам дуела у Европи ове сезоне, а биланс је веома лош - осам пораза, три постигнута и чак 22 примљена гола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.