Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 22:44

Обрадовић: Поносан сам како смо играли против Жалгириса

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после победе над Жалгирисом у Каунасу да је поносан на своје играче и на њихову игру.
Кошаркаши Партизана победили су на гостовању екипу Жалгириса резултатом 93:85 у утакмици 14. кола Евролиге.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Тренер црно-белих Жељко Обрадовић рекао је након осме евролигашке победе свог тима да је поносан на начин на који је Партизан играо.
"Знали само да ће играти агресивније, имали су моменте у трећој деоници када су играли агресивно и вратили се. И њима фале играчи као и нама. Важна победа за нас, поносан сам како смо играли", истакао је Обрадовић.
Нагласио је да је његов тим у Каунас дошао са доста проблема.
"У Београду на последњем тренингу смо имали девет играча. Жалгирис се такође спремао са доста проблема. Наш медицински тим је вредно радио и помогли су тиму да дође до важне победе. Као и Жалгирис, били смо без три играча, али ово је Евролига, дешава се то током сезоне и никоме није лако", рекао је тренер црно-белих.
Напоменуо је да је Партизан победио тим који игра одличну кошарку.
"Верујем да смо играли добро. Заиста поштујем како они играју, јер тренер захтева јасне идеје у нападу и одбрани", закључио је Обрадовић.
Капитен Партизана Кевин Пантер истакао је да је екипа нашла начин да игра мирно у пресудним моментима.
"Били смо смирени свих 40 минута, били смо мирни када су се приближили. То је начин на који треба да наставимо да играмо", закључио је Пантер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.