Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 15:53

Енрике забринут: Немамо контролу игре кад изгубимо лопту

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Луис Енрике изјавио је да ће његов тим бити јачи у фебруару наредне године, пошто ће тада бити одиграни мечеви осмине финала Лиге шампиона, преносе француски медији.
ПСЖ је одиграо нерешено 1:1 са Борусијом у Дортмунду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у последњем мечу групне фазе Лиге шампиона и овим ремијем изборио пласман у осмину финала. На крају освојио друго место у групи иза Борусије. У другом мечу ове групе, фудбалери Милана су савладали Њукасл 2:1.
"Проћи даље у овако тешкој групи... веома сам срећан. Ово ће нам само помоћи да напредујемо. Задовољан сам ставом свог тима. У фебруару ћемо бити много јачи. Не брине ме неефикасност. Оно што ме брине је недостатак контроле у игри, када губимо лопте", рекао је Енрике на конференцији за медије.
Жреб осмине финала Лиге шампиона биће одржан у понедељак.
"Мислим да ниједан од тимова који су завршили као први у својој групи неће желети да се суочи са ПСЖ-ом. Бићемо много јачи у фебруару", истакао је Енрике.
Фудбалери Милана ће играти у нокаут фази Лиге Европе, док је Њукасл елиминисан из европских такмичења.
"Веома сам разочаран. Ово се тешко подноси. Жао ми је играча. Видео сам колико су дали и колико су били посвећени. Уопште не могу да их кривим. Ово је болно и за њих и за мене, јер знам какви су професионалци и колико су желели успех. Увек када не постигнете оно што желите, морате то разочарење да претворите у гориво. То је увек био мој начин. Бол коју осећаш сада мора бити мотивација за сутра. Сада морамо да се фокусирамо на Премијер лигу", истакао је менаџер Њукасла Еди Хау за Би-Би-Си (ББЦ).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.