Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 15:35

Недељковић: У Лиги шампиона сам играо без страха

Млади фудбалер Црвене звезде Коста Недељковић изјавио је у Београду да очекује победу против Спартака у 19. колу Суперлиге Србије.
Црвена звезда ће у суботу гостовати Спартаку у Суботици од 16 часова. Недељковић ће у суботу да напуни 18 година. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Симболично је баш да играмо у суботу када пуним 18 година, али волим фудбал и мислим да у сваком тренутку могу да обујем копачке и истрчим на терен. Драго ми је што ћу рођендан провести на терену. Ово је сигурно једна од најважнијих утакмица у Суперлиги када је реч о досадашњем делу сезону, јер гостујемо доброј екипи у моменту када је егал са бодовима што се тиче вечитог ривала, и само пар дана раније у односу на дерби. Надам се пуним трибинама у Суботици, јер нам је много лакше да покажемо шта знамо када чујемо песму наших навијача. Немам сумње да ће бити поново наш 12. играч и позивам и овом приликом публику да дође и подржи нас. Желимо да са два добра резултата одемо на паузу", рекао је Недељковић, преноси званични сајт клуба.
Недељковић је истакао да је стекао искуство наступом у Лиги шампиона ове сезоне.
"Драго ми је што играм без страха, то ми је лично највећа сатисфакција, иако нема сумње да је Лига шампиона велико искуство за мене. Не правим разлику да ли је преко пута мене Грилиш или било који фудбалер из Суперлиге, а мислим да се и то примети на терену. Причамо и ми млађи између себе да је то нешто што сви заједно носимо из Звездине школе, јер смо расли тако што су нас учили да не смемо никад да се плашимо. Мислим да је читав тим одиграо без страха и да нам је фалило мало више среће да се неке утакмице заврше у нашу корист. Сада је то иза нас, а фокус је на освајању титуле. Најбољи смо тим у Србији и показаћемо то", закључио је Недељковић.
Црвена звезда је прва на табели Суперлиге Србије са 43 бода, колико има и другопласирани Партизан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.