Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 15:08

ФМП потписао Деметреа Робертса, бившег члана развојног тима Сан Антонија

Амерички кошаркаш Деметре Робертс потписао је уговор са ФМП-ом, саопштио је клуб из Железника.
У саопштењу се наводи да Робертс игра на позицији плејмејкера, а детаљи уговора нису саопштени.
"Робертс (173, 23) је похађао четири године Универзитет >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Сент Томас Аквинас. Он је потом провео бонус сезону (омогућену због пандемије ковида-19) на Универзитету Ферлеј Дикенсон. У последњој сезони бележио је више од 16.5 поена по утакмици уз нешто више од четири асистенције", саопштио је клуб из Железника.
Робертс се крајем октобра прикључио Остин Спарсима, који је развојни тим НБА екипе Сан Антонио. Напустио је Остин крајем новембра, а у Европи ће дебитовати у дресу тима из Железника.
ФМП се налази на 12. месту на табели АБА лиге са три победе и осам пораза и у петак ће у Железнику дочекати Задар у 12. колу регионалног такмичења.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.