Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 13:50

Ћави: Осмина финала Лиге шампиона био је први циљ Барселоне

Тренер фудбалера Барселоне Ћави Ернандес изјавио је да је његов тим остварио циљ пласманом у осмину финала Лиге шампиона и додао да се радује жребу осмине финала најквалитетнијег клупског такмичења, преносе шпански медији
Фудбалери Барселоне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нашли су се на мети критика, пошто су у гостима поражени од Антверпена 3:2 у последњем, шестом колу групе Х Лиге шампиона.
Ово је била прва победа првака Белгије у најквалитетнијем европском клупском такмичењу.
"Била је то тешка утакмица. Играли су агресивно и били су добри у одбрани. Ми нисмо играли добро, није нам било удобно. Али први циљ је био да уђемо у осмину финала и сада само ту. Радујемо се жребу у понедељак", рекао је Ћави Ернандес.
Барселона је освојила прво место на табели са 12 бодова колико има и другопласирани Порто. Ова два клуба изборила су пласман у осмину финала Лиге шампиона. Жреб осмине финала биће одржан у понедељак у Ниону.
Фудбалери Шахтјора су на крају освојили треће место са девет бодова, а украјински клуб играће у нокаут фази Лиге Европе. Антверпен је последњи са три бода.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.