Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 10:10

ТСЦ против Олимпијакоса - борба за Лигу конференција

Фудбалери ТСЦ-а одиграће дуел против Олимпијакоса у Пиреју у оквиру шестог кола групне фазе Лиге Европе. Победа тиму из Бачке Тополе може донети пласман у Лигу конференција, док би поразом окончали надметање у европским оквирима. Утакмица почиње у 21.00, а текстуални >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пренос можете пратити на нашем порталу.
Први меч у Групи А између ТСЦ-а и Олимпијакоса окончан је ремијем у Бачкој Тополи 2:2, а реванш сусрет биће одигран у Пиреју и донеће коначни поредак у групи.

Нокаут фазу Лиге Европе из Групе А обезбедили су Вест Хем и Фрајбург који имају исти број бодова уочи међусобног сусрета - по 12. У директом дуелу одлучиће о томе ко ће ићи директно у осмину, а ко у шеснаестину финала Лиге Европе.
Олимпијакос има четири бода, а ТСЦ је последњепласиран са једним бодом.
Екипа ТСЦ-а има прилику да победом оствари историјски успех јер би заузела трећу позицију у групи која води у треће по квалитету такмичење Европе - Лигу конференција.
Група А: 
1. Вест Хем 12
2. Фрајбург 12
3. Олимпијакос 4
4. ТСЦ 1
Вест Хем - Фрајбург 21.00
Олимпијакос - ТСЦ 21.00

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.