Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 10:10

Чукарички у опроштајној европској утакмици против Генка

Фудбалери Чукаричког одиграће меч шестог кола Групе Ф у Лиги конференција против белгијског Генка. Меч почиње у 18.45, а најважније детаље можете пратити на нашем порталу.
Тим Чукаричког након пет одиграних кола у Лиги конференција заузима последње >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << место у групи без освојених бодова и са скором од два дата и чак 14 примљених голова.
Генк је до сада остварио само један тријумф, управо против српског клуба, а уписао је још три ремија и један пораз.
Први меч одигран у Лесковцу између Чукаричког и Генка окончан је победом гостију 2:0.
Белгијском тиму би победа над Чукаричким могла да донесе друго место које води у нокаут рунду Лиге конференција у случају да Фјорентина порази Ференцварош, али коначан поредак у групи зависиће и од гол-разлике. Мађарски тим тренутно стоји боље од Белгијанаца за два гола.

Тренер фудбалера Чукаричког Игор Матић изјавио да је Генк фаворит у предстојећем мечу и додао да његов тима има кадровских проблема уочи дуела у Белгији.
"Пун репсект према њима, фаворити су у овом мечу. Са друге стране играмо и ми добро, имамо самопоуздање, што је добро. Извукли смо поуке из претхдоних мечева. Ово јесте последња утакмица у Европи, али мислим да смо у оне две у Лесковцу били добро, изостао је само резултат", рекао је Матић.
Група Ф:
1. Фјорентина 11
2. Ференцварош 9
3. Генк 6
4. Чукарички 0
Ференцварош - Фјорентина 18.45
Генк - Чукарички 18.45

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.