Izvor: RTS, 10.Dec.2023, 16:11

Обрадовић: Свесни смо квалитета Студентског центра, екипа која заслужује сваки респект

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред дуел против Студенстког центра у оквиру 11. кола АБА лиге да је то екипа која заслужује сваки респект.
Утакмица између Партизана и Студентског центра се игра у понедељак од 20 часова у београдској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Арени, а тренер црно-белих подсетио се почетка сезоне и финала АБА Суперкупа.
"Студентски центар је екипа која заслужује сваки респект. Играли смо са њима то финале АБА Суперкупа и изгубили у једној изванредној утакмици. Свесни смо квалитета које они имају, пробали смо да се освежимо у ових пар дана после утакмице у Евролиги и да се припремимо да одиграмо најбољу могућу утакмицу", нагласио је Обрадовић за клупски сајт.
Данило Анђушић рекао је да су последње утакмице против Подгоричана биле тешке.
"Морамо максимално концентрисано да приступимо тој утакмици. Да играмо са истом жељом, енергијом и мотивацијом као у Евролиги у последњих пар мечева. Не смемо да дозволимо никакво опуштање, морамо од самог старта да играмо јако, да им не дозволимо да се разиграју. Они су веома неугодан противник, морамо дати све од себе да одиграмо добру утакмицу и на крају победимо", истакао је Анђушић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.