Izvor: RTS, 10.Dec.2023, 15:04

Сити без Холанда против Лутона, неизвестан долазак Норвежанина у Београд

Ерлинг Холанд због повреде неће играти против Лутона у мечу 16. кола Премијер лиге, а неизвестан је и његов наступ у Београду против Црвене звезде, у утакмици последњег кола групне фазе Лиге шампиона.
Ерлинг Холанд већ неко време има проблем са повредом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << стопала, а, према писањима појединих острвских медија, Норвежанин неће играти у недељном дуелу у Лутону, у оквиру 16, кола Премијер лиге.
Такође, неизвестан је наступ норвешког нападача у утакмици Лиге шампиона у среду, када шампион Европе у Београду игра против Црвене звезде.
Сити је већ обезбедио прво место на табели Групе Г са 15 освојених бодова из пет утакмица, па је велико питање да ли би Холанд играо на београдској "Маракани" и да је потпуно здрав.
Сити је у серији лоших резултата у Премијер лиги, "грађани" нису тријумфовали у последње четири утакмице и тренутно су тек четвртопласирана екипа на табели енглеског фудбалског шампионата.
Холанд је тренутно најбољи стрелац Премијер лиге са 14 постигнутих голова, док на листи најбољих голгетера елитног такмичења дели прво место са пет постигнутих погодака.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.