Izvor: RTS, 10.Dec.2023, 12:12

Јовић: Добро тренирам и рад коначно почиње да се исплаћује

Српски фудбалер Лука Јовић постигао је гол у суботњем поразу Милана од Аталанте резултатом 2:3 у мечу 15. кола Серије А, а после другог гола на другом узастопном мечу изјавио је да добро тренира и да рад коначно почиње да се исплаћује.
Српски нападач >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Лука Јовић је ушао у игру у 72. минуту, а у 80. је постигао погодак за изједначење али је његов тим на крају ипак претрпео пораз.

"Сигурно да резултат у Бергаму није онакав какав смо прижељкивали. Могло је да оде и на другу страну. Играли смо боље у првих 45 минута, али иницијатива није резултирала предношћу", рекао је Јовић после меча против Аталанте, а онда се осврнуо на лични учинак.
"Што се мене тиче, два гола у две утакмице заредом, осећам да се враћам у форму у којој желим да будем. Добро тренирам и рад коначно почиње да се исплаћује. Уз поверење тренера Пиолија, заиста мислим да сам на добром путу да покажем да навијачи и екипа могу да рачунају на мене", додао је Јовић.
На крају је поменуо и меч против Њукасла који је на програму у среду у Енглеској.
"Окренути смо следећем изазову, а то је Лига шампиона и доказивању да имамо квалитет за наставак такмичења у Европи", закључио је Јовић.
Милан само победом на стадиону "Сент Џејмс Парк" може да обезбеди наставак сезоне у Европи, али ако освоји три бода, а ПСЖ не изгуби у Дортмунду, "росонери" ће се преселити у Лигу Европе.
Уколико не победи у Њукаслу, Милан ће окончати сезону у Европи за ову сезону.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.