Izvor: RTS, 09.Dec.2023, 18:55

Рукометашице Србије поражене и од Немачке, у понедељак против Јапанки

Женска рукометна репрезентација Србије доживела је нови пораз на Светском првенству, пошто је у мечу другог кола Групе 3 изгубила од Немачке 31:21. Екипа Уроша Брегара последњи меч на шампионату игра у понедељак против Јапана.
Рукометашице Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изгубиле су још један меч на Светском првенству, Немачка је у другом колу Групе 3 однела победу 31:21.
Српске рукометашице држале су се добро у првом полувремену, у којем су имале и предност у већем делу.
Ипак, Немице у завршици првог дела долазе до предности, коју су сачувале до паузе – 14:13.
И почетак другог дела протекао је у изједначеној борби, али су од 40. минута Немице преузеле иницијативу и захваљујући искључењима српских рукометашица дошле до лепе залихе и коначне победе 31:21.
Антје Дол била је најефикаснија у немачком тиму са пет погодака, док је у екипи Србије Јована Јововић постигла шест.
Немачка је и пре овог меча обезбедила пласман у осмину финала Светског првенства, док Србија игра још један меч без резултатског значаја, у понедељак ће противник бити селекција Јапана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.