Izvor: RTS, 09.Dec.2023, 10:41

Звезда за трофеј Лиге шампиона у "Штарк арени" - џудисти се боре за улазак у посебно друштво

Џудисти  Црвене звезде у "Штарк арени" почињу поход на трофеј Лиге шампиона, једини који им недостаје у клупској историји. 
После два узастопна друга места џудисти црвено-белих желе титулу, пету када је у питању Спортско друштво.
Претходно, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << титулу првака Европе освајале су кошаркаркашице, затим атлетичари, фудбалери и ватерполисти.
На завршном турниру у "Штарк арени" бориће се укупно 16 екипа, мушке и женске конкуренције, први пут у формату који обједињује такмичења Лиге шампиона и Лиге Европе.
Такмичење се одржава у организацији Џудо савеза Србије и Европске џудо уније. Финалне борбе на програму су од 16 сати и моћи ћете да их пратите путем директног преноса на РТС 2.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.