Izvor: RTS, 09.Dec.2023, 07:29

Одлични Богдановић у поразу Алтанте - Хокси немоћни против Ембида, следи им Јокић

Српски кошаркаш Богдан Богдановић уписао је 20 поена и девет скокова у поразу Атланта хокса од Филаделфија севентисиксерса 125::114.
У изостакну прве звезде екипе Треа Јанга, остали играчи Хокса су имали више шутева и прилику да побољшају поентерски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << просек. Богдан Богдановић је био међу њима. Стигао је до 20 поена, мада шутерски није блистао - 3/11 за три, 4/6 за два. Био је активан на скоку, ухвативши девет лопти.
Ефикаснији од њега био је једино Деандре Хантер са 24 поена.
Хокси су на гостујућем терену пружили прилично добар отпор, домогавши се вођства у неколико наврата. Пресудила је серија домаћина 150 у последњих пет минута утакмице. Неумољив је био ударни тандем Сиксерса, Ембид је завршио са 38 поена и 14 скокова, а Мекси је уписао 30 поена и седам асистенција.
Филаделфија је четврта на Западу са 14-7, а Хокси на 10. месту са 9-12.
Хокси се враћају у Атланту и дочекују Денвер нагетсе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.