Izvor: RTS, 09.Dec.2023, 00:30

Сферопулос: Играли смо без важних играча, морамо да исправимо детаље у игри

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после пораза од Басконије да су његовој екипи недостајали важни играчи и да је одбрана екипе била лоша у првом полувремену.
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Виторији од Басконије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 87:85 у утакмици 13. кола Евролиге.

"Мислим да смо видели занимљиву утакмицу за навијаче. Борили смо се до краја. Наша одбрана није била добра у првом полувремену. Проблем за нас је када не кренемо добро у одбрани. Дозволили смо ривалу у другом полувремену серију од 10:0. Нисмо одустали, било је неизвесно. На крају смо ми могли да добијемо, Басконија је победила, али су мали детаљи одлучили победника", рекао је Сферопулос.
Звездин стратег је истакао да је екипа била ослабљена али и анализирао грешке екипе.
"Требало је да радимо на малим детаљима на крају. Морате да схватите да смо играли без важних играча, Нејпира и Ханге, Недовић је добио ударац и није могао да настави. Морамо да исправимо детаље у игри, то је сигурно", закључио је Сферопулос.
У наредном колу Евролиге Црвена звезда ће играти против Албе из Берлина у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.