Izvor: RTS, 08.Dec.2023, 21:11

Тренер Сакрамента Мајк Браун верује да ће Петрушев заблистати у Олимпијакосу

Тренер Сакраменто кингса Мајк Браун истакао је да ће српски репрезентативац Филип Петрушев бити добар играч у Олимпијакосу, као и то да млади играч има великог искуства.
Петрушев се није дуго задржао у Сакраменту, а недавно је потписао трогодишњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << уговор са Олимпијакосом. За кратко време међу Кингсима оставио је добар утисак на тренера Мајка Брауна.

"Неко време је био са нама. Млад је, али изгледа као да има много искуства. Имао је неколико великих утакмица у репрезентацији Србије. Биће добар у Олимпијакосу. Срећан сам и узбуђен због њега. Срећан сам и због Олимпијакоса са којим сам радио, из тог клуба код нас дошао је Саша Везенков. Од нас су добили јако доброг играча и желим им све најбоље", рекао је Браун.
Петрушев је прошле сезоне у Евролиги у дресу Црвене звезде просечно бележио 10,7 поена, 5,2 скока и 0,7 блокада. 
Са репрезентацијом Србије освојио је и сребрну медаљу на Светском првенству.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.