Izvor: RTS, 08.Dec.2023, 14:13

Навијачи Јунајтеда у неверици, Хари Мегвајер најбољи играч Премијер лиге у новембру

Дефанзивац Манчестер јунајтеда Хари Мегвајер изабран је за најбољег фудбалера Премијер лиге у новембру.
Манчестер јунајтед још од прошле сезоне жели да се "отараси" Харија Мегвајера, а некадашњи репрезентативац Енглеске проглашен је за најбољег >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << играча Премијер лиге у месецу за нама.
Истина, бивши штопер Лестера игра одлично у последњих месец дана, највише захваљујући великом броју повреда међу "црвеним ђаволима", а своју шансу искористио је максимално.
Мегвајер је у новембру одиграо три утакмице у дресу Јунајтеда, све три екипа са "Олд Трафорда" је победила, а притом није примила погодак.
Дефанзивац "црвених ђавола" имао је много проблема ван терена који су утаицали на његову форму и његове игре у последњих неколико година, а нарочито након инцидента који је имао у Грчкој током лета 2020. године.
Мегвајер је приведен током летовања на Миконосу, због напада на полицајца, а затим и због опирања хапшењу и нуђења мита.
Фудбалер је проглашен кривим и осуђен на 20 месеци затворске казне, али је после уложене жалбе пресуда поништена и чека се на поновно суђење.
Дешавања на Миконосу потпуно су избацила из ритма најскупљег дефанзивца у историји Премијер лиге, који није успевао да нађе форму под Олеом Гунаром Солскјером, Ралфом Рангником и Ериком тен Хагом.
Почетком сезоне готово да је био завршен Харијев прелазак у Вест Хем, али је он ипак остао у Манчестеру и захваљујући повредама Лисандра Мартинеза и Рафаела Варана, добио прилику да више времена проведе на терену.
Указану шансу максимално је искористио и заслужио признање најбољег играча месеца у Премијер лиги.
За најбољег менаџера месеца изабран је стратег Јунајтеда Ерик тен Хаг.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.