Izvor: RTS, 06.Dec.2023, 16:56

Дуљај: Имаћемо проблема ако не приступимо озбиљно мечу са Графичаром

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је данас да ће "црно-бели" имати проблема ако не приступе озбиљно мечу осмине финала Купа Србије против Графичара.
"Црно-бели" ће у четвртак од 16 сати на свом терену дочекати Графичар.

"Свака је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << утакмица важна, тако и ова сутрашња против Графичара, без обзира на то што је то тим из Прве лиге Србије. Ако не схватимо озбиљно ту утакмицу, немамо шта да тражимо. Млада екипа која је доста агресивна, имају велики мотив да играју против Партизана, уколико не будемо имали озбиљан приступ, имаћемо проблема. Избацили су Спартак из Суботице, имају три победе у последњих месец дана, а имају осцилације, што је нормално за такву екипу. Изгубили су у последњем минуту од Дубочице. Концентришем се на нашу екипу да видим да ли ће сви бити здрави за сутрашњу утакмицу", рекао је Дуљај на конференцији за медије у Београду.
Он је истакао да ће оба тима имати мотив на сутрашњем мечу.
"Мотив имају и они и ми, поготово њихови играчи који су млади и који желе да се докажу против Партизана, што је легитимно и што ме радује. Од играча ћу тражити да буду сконцентрисани. Играо сам Куп утакмице где сам испадао од екипа које су по снази слабији од Партизана. Има много примера у прошлости, ако не уђете онако како би требало, добићете два шамара, не један, него два. Максимално морамо да уђемо у утакмицу и то је оно што ћу тражити од сваког појединца, тј. од целог тима који буде изашао на терен", додао је Дуљај.
Тренер Партизана је најавио ротације на сутрашњем мечу против Графичара.
"Биће пар измена, Николић се вратио тренинзима, имао је благу упалу плућа која није била нимало наивна. Он је такав и играо последњу утакмицу против ТСЦ-а, Северина је почео да тренира, сходно томе, направићу пар измена у екипи... Чекам да се заврши данашњи тренинг, као што сте видели, снег је почео, терен није онакав како треба да буде, знам да се у прошлости неко повреди на тренингу. Да завршимо тренинг, па да максимално изађемо на утакмицу. Наш терен, одличан терен, не верујем да ће бити публике јер људи раде, али ко буде дошао, он је добродошао", рекао је Дуљај.
Он је похвално говорио о фудбалерима Графичара.
"Ту су Ћурчић, Ајдар, Максимовић, то је екипа која кад сте млади, онда имате енергије, можете много тога показати. Они су као екипа агресивни и оно што је код њих највећи мотив јесте то што играју против Партизана и желе да се покажу у најбољем светлу", навео је тренер Партизана.
"Црно-бели" ће у понедељак, 11. децемба гостовати Радничком у Нишу у 18. колу Суперлиге Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.