Izvor: RTS, 06.Dec.2023, 16:35

Фудбалери Радничког из Крагујевца и ОФК Вршца у четвртфиналу Купа Србије

Фудбалери Радничког из Крагујевца пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, пошто су на свом терену у осмини финала овог такмичења победили Смедерево резултатом 5:0, а ОФК Вршац је надиграо крушевачки Напредак са 1:0.
Голове за Раднички постигли >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Милан Видаков у 19, Милан Алексић у 46, Бранислав Милошевић у 54, Немања Томић из пенала у 81. и Бојан Аџић у 84. минуту.

Пласман у четвртфинале Купа Србије изборио је и ОФК Вршац, који је на свом терену победио крушевачки Напредак 1:0. Једини гол на утакмици постигао је Милош Миливојевић у 66. минуту.
Фудбалери Новог Пазара изборили су јуче пласман у четвртфинале Купа Србије, пошто су у гостима надиграли Инђију 3:2.
Од 15.30 часова играће Чукарички - Јавор и Вождовац - Раднички (СМ). Фудбалери Црвене звезде ће од 18 сати на свом терену дочекати нишки Раднички, док ће се у исто време у Новом Саду састати Младост ГАТ и Војводина.
Последњи меч осмине финала Купа Србије биће одигран у четвртак од 16 сати, а екипа Партизана ће на свом терену дочекати Графичар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.