Izvor: RTS, 06.Dec.2023, 00:46

Саша Обрадовић: Нијансе су одлучиле, Партизан искористио наше грешке

Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић изјавио је у Београду да је Партизан уместо да искористи грешке његовог тима и додао да су нијансе одлучиле победника меча 12. кола Евролиге.
Кошаркаши Партизана победили су у Београду после продужетка >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу Монака резултатом 89:85.
"Честитам Партизану на победи. Имали смо шансе да преломимо у нашу корист. Користећи те прилике када су играчи у бонусу, они су то користили савршено, преко Кевина, Доужера, Нанелија. Није било лако успротивити им се. Имали смо шансе, мораћемо да заборавимо ово и да идемо на наредну утакмицу. Задовољан сам, била је ово плеј-оф утакмица, нијансе су одлучиле. Није лако контролисати емоције у оваквој атмосфери, ту мислим и на судије, али мислим да опет на крају крајева не можемо да будемо незадовољни утакмицом", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.
Он је прокоментарисао и увођење плеј-ина на крају регуларног дела сезоне у Евролиги.
"Сигурно је компетативнија сезона, чак се можда разлика између екипа од другог до 13, 14 места мање види. Неће се знати ко је где, осим Реала, који доминира. Много тога зависи од моментума, дуплих кола, повређених играча, много фактора. Мислим да улога фаворита коју имамо и ми за плеј-оф је ту. Ми то морамо да оправдамо кроз сваку утакмицу. Што се тиче плеј-ина, нико ме није питао. На оволики број утакмица и на овакве мечеве је врло ризично по мени. Са друге стране за навијаче је занимљивије, јер ће бити више утакмица. Међутим, биће више шанси за повреде играча", навео је тренер Монака.
Кошаркаши Монака имају скор од седам победа и пет пораза, а у наредном колу у петак гостоваће Жалгирису.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.