Izvor: RTS, 03.Dec.2023, 16:21

Уефа покренула истрагу поводом "чудних звукова" током жреба за Европско првенство у фудбалу

Током церемоније жреба за Европско првенство у фудбалу један од тренутака који је пореметио протокол су "чудни звукови". Уефа је саопштила да истражује инцидент за који тврди да је одговорност британског јутјубера Данијела Џервиса.
Звук симулације >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << секса је одвукао пажњу присутнима у згради Елбфилхармоније у Хамбургу.

Домаћин жреба и директор такмичења Ђорђо Маркети чуо је звукове и је истакао: "Овде се чује нека бука која је... сада престала. Нема више буке."
Британски јутјубер Данијел Џервис је на друштвеним мрежама признао одговорност за овај чин, те је објавио видео-снимак на коме се види како телефонира како би активирао мелодију на месту догађаја који има одличну акустику.
Џервис је, како истичу европски медији, познат по сличним несланим шалама и често саботира спортске догађаје, односно преносе.

Познато је да је већ једном урадио сличну ствар, у прегледу утакмице ФА купа између Ливерпула и Вулвса, коју је тада преносио Би-Би-Си.
Уефа је истакла да ће спровести истрагу поводом догађаја који је привукао пажњу светских медија.
Европско првенство у фудбалу 2024. године играће се у десет градова Немачке, а трајаће од 14. јуна до 14. јула.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.