Izvor: RTS, 02.Dec.2023, 12:31

Јокић: Ако желимо да будемо добар тим, морамо да будемо добри и у гостима

Кошаркаш Денвера и репрезентативац Србије Никола Јокић изјавио је након меча са Финиксом, да његов тим мора да побеђује у гостима ако жели да буде добар.
Кошаркаши Денвера победили су на гостовању екипу Финикса резултатом 119:111 у ноћашњој утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << НБА лиге.

Најбољи у тиму из Колорада био је српски кошаркаш Никола Јокић са 21 поеном, пет скокова и 16 асистенција, док је Реџи Џексон додао 20 поена.
"У последњих неколико утакмица на страни нисмо баш играли добро, пробали смо да се побољшамо и да дођемо до неке победе. Код куће смо непоражени, али ако желимо да будемо добар тим, морамо да будемо добри и на страни. Дајемо све од себе. Само ми је драго да сви делимо лопту, потпуно смо подређени систему. Тако смо и освојили титулу, па настављамо да играмо на исти начин. Мислим да је невероватно када играмо једни за друге, цела наша група жели да игра тим стилом кошарке", изјавио је Јокић за НБА ТВ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.