Izvor: RTS, 01.Dec.2023, 19:49

Надал потврдио повратак на терен после годину дана, играће на турниру у Бризбејну

Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је на друштвеним мрежама повратак на терен који је заказао за прву недељу јануара, када је на програму турнир у Бризбејну.
Надал је последњи пут играо на Аустралијан опену у јануару, када је у другом колу изгубио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од Макензија Макдоналда.

"После годину дана, време је за повратак. То ће бити у Бризбејну прве недеље јануара. Видимо се тамо", изјавио је Надал.
Турнир у Бризбејну игра се од 31. децембра до 7. јануара и последња је припрема пред почетак првог гренд слем турнира у сезони Аустралијан опена.
Шпанац је потом саопштио да због операције кука неће играти до краја сезоне, а имао је и проблема са повредом стопала.
Надал је најавио да ће 2024. бити година његовог повлачења из тениса због низа повреда, али је истакао да ће покушати да одигра неколико турнира.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.