Izvor: RTS, 01.Dec.2023, 10:08

Вучевић за РТС: Сви смо одиграли добро и дошли до велике победе

У утакмици НБА лиге у Чикагу, Булси су после пет узастопних пораза остварили важну победу на домаћем терену над гостујућим Милвоки баксима. До победе их је сјајном игром предводио црногорски репрезентативац Никола Вучевић који је за РТС рекао да је веома заовољан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << што су успели да прекину негативну серију.
Никола Вучевић је у Јунајтед Центру предводио Чикаго булсе до важне победе над екипом Милвоки бакса која се сматра претендентом на шампионску титулу. Резултат је био 120 према 113 за Булсе после једног продужетка. Никола Вучевић је имао свој најбољи резултат сезоне са 29 поена, десет скокова и шест асистенција.
"Задовољни смо што смо остварили победу након пет пораза за редом. Нисмо баш играли најбоље у задње време, тако да нам је вечерас много значила ова победа и надам се да ћемо наставити овако да играмо. Одлична екипа Милвоки бакса, имају два веома озбиљна играча. Добро смо одиграли тимски. Стварно сви смо одиграли добро, борили се, дошли до велике победе.", рекао је Вучевић.
Значи, ако можете да победите Баксе који се сматрају прентендтом за шампионску титулу, да ли можете да победите сваки тим?
"Не иде баш тако. То је једна утакмица. Ето ми смо вечерас одиграли добро, они су на крају мало слабије и ето дошли смо до победе. У НБА лиги свако може да победи свакога, али питање је да ли то можемо да урадимо сваки други, трећи дан."
Чикаго Булси следећу утакмицу играју у суботу увече по локалном времену. Дочекују овде на свом паркету у Јунајтед Центру екипу Њу Орлеанс пеликанса а Милвоки бакси играју у исто време у Фајсерв Форуму, дочекују у Милвокију Богдана Богдановића и Атланта хоксе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.