Izvor: RTS, 01.Dec.2023, 01:18

Лазетић: Показали смо да можемо да се надигравамо са јаким тимовима из Европе

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је у Бачкој Тополи да је његов тим незаслужено поражен у мечу петог кола групе А Лиге Европе од екипе Вест Хема.
Вест Хем је поготком у финишу утакмице дошао до победе против ТСЦ-а.
"Браво за моје играче. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Њима сада, наравно, није лако. Одиграли смо одличну утакмицу. Свели смо ривала само на ту шансу. Али, то је тај квалитет, они то неће промашити... Соучек је на крају успео да нам се искраде и доносе победу ривалу. Ми немамо времена сада ни да славимо ни да жалимо. Сада је сва пажња усмерена ка Радничком из Ниша. Ова утакмица је добар доказ нашег раста, па ћемо видети хоћемо ли нешто искористити за Атину", рекао је Лазетић после меча за ТВ Арена спорт.
ТСЦ је и поред пораза задржао шансу да настави такмичење у европским куповима. Екипа из Бачке Тополе ће у последњем колу морати у гостима да победи Олимпијакос ако жели да на пролеће игра у нокаут фази Лиге конференција.
"Надали смо да можемо да се такмичимо са овим екипама до краја квалификација. На крају смо показали да можемо да се носимо са њима. Добро, фалило нам је доста играча, али нећемо сада да тражимо разлоге. Ови играчи су били изванредни данас. Показали смо да можемо да се надигравамо са јаким тимовима из Европе. Сада нам је само Раднички на уму, па ћемо видети како стоје ствари за две недеље", истакао је Лазетић.
Прво место на табели групе А држи Фрајбург са 12 бодова, колико има и другопласирани Вест Хем. Олимпијакос је на трећој позицији са четири бода, док је ТСЦ последњи са само једним бодом.
Последње коло је на програму 14. децембра, а састаће се: Вест Хем - Фрајбург и Олимпијакос - ТСЦ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.