Izvor: RTS, 30.Nov.2023, 15:08

Дарко Ковачевић: Бахар има визију, Звезда ће сигурно освојити титулу

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Дарко Ковачевић истакао је да тренер црвено-белих Барах Бахар има систем и визију, те да му је потребно дати шансу.
Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар истакао је након пораза од Јанг бојса у петом колу групне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фазе Лиге шампиона да не размишља о оставци, те да верује у тим који предводи с клупе.

"Барах Бахар има систем и визију, треба му дати шансу, па ни Пеп Гвардиола није у Манчестер Ситију остварио жељене резултате прве сезоне. Бахар је против Јанг Бојса добро припремио и водио утакмицу. Промашено је седам стопостотних прилика и по свим параметрима, Звезда је била бољи ривал. Нису заслужили пораз, али то је фудбал. Звезда има стварно добар тим, Букари, Хванг, Глазер, Ендиај су одлични играчи који имају велику тржишну вредност, која ће се на крају клубу и исплатити", сматра Ковачевић.
Некадашњи нападач Звезде је навео да менаџмент клуба добро послује и да га радује што су за тим против Јанг бојса играли млади играчи.
"Играчи се доводе за велики новац, али се и продају, а остаје континуитет. Потребно је да се црвено-бели окрену изазовима у Суперлиги и освоје титулу у шта никако не сумњам. Звезда је убедљиво најквалитетнији тим у Србији. Ковачевић истиче да га посебно храбри то што је Звезда на терену имала прегршт 'клинаца' у важној утакмици Лиге шампиона. Ту су Лучић и Стаменић који су 2002. годиште, а затим и још млађи - Недељковић и Мијатовић, који су рођени 2005. године. Црвено- бели су ове сезоне подмладили тим, а ово ће много значити и за репрезентацију Србије, која ће добити бисере за будућност'', поручио је Ковачевић.
Звезда ће у наредном колу Лиге шампиона играти против Манчестер ситија, а у Суперлиги Србије очекује дуел у Крушевцу против Напретка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.