Izvor: RTS, 30.Nov.2023, 06:53

Фудбалери ТСЦ-а дочекују Вест Хем у мечу одлуке

ТСЦ је домаћин екипи Вест Хема у утакмици петог кола Групе А Лиге Европе. Дуел у Бачкој Тополи почиње у 18.45, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Фудбалери ТСЦ-а после сјане игре и победе над фаворизованим Партизаном у домаћој лиги дочекују >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << водећи тим Вест Хеме у групи са намером да наставе сјајну серију и домаћи терену искористе да приреде ново изненађење.

Енглески гигант слови за фаворита јер је водећи на табели са девет бодова колико има и другопласирани Фрајбург. Олимпијакос је трећи са четири бода, док је ТСЦ последњи са само једним бодом.
ТСЦ је под притиском да мора добити данашњи меч како би се ситуација на табели могла значајно изменити и добити шансе у даљем надметању у зависности од резултата другог меча у коме се срећу Флајбург и Олимпијакос.
Уколико Олимпијакос буде поражен, онда би ТСЦ у последњем колу у међусобном сусрету одлучивао о судбини на европској сцени.
Утакмива ТСЦ-а и Вест Хема у Бачкој Тополи почиње у 18.45, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.