Izvor: RTS, 30.Nov.2023, 06:50

Чукарички дочекује Ференцварош у Лесковцу за прве бодове ове сезоне

Фудбалери Чукаричког домаћини су тиму Ференцвароша у утакмици петог кола Групе Ф у Лиги конференција. Утакмица у Лесковцу почиње у 21 час, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Тиму Чукаричког је ово последњи меч на домаћем терену у групној >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фази Лиге конференција, па ће на стадиону "Дубочица“ у Лесковцу покушати да дођу до првих бодова на европској сцени.
У претходних шест мечева, два у плеј-офу за Лигу Европе и четири у Ф групи Лиге конференције "Брђани" су забележили исто толико пораза.

Пре пар дана у Суперлиги Србије против Радничког у Нишу Чукарички је тријумфовао са 2:0 што је поправило самопоуздање тиму са Бановог брда да ће прекинути негативну серију и на европској сцени у дуелу са прваком Мађарске.
У другом мечу петог кола групе у Фиренци ће играти Фјорентина и Генк.
Прво место на табели групе Ф држи Фјорентина са осам бодова, док Ференцварош и Генк имају по шест. Чукарички је последњи на табели без бодова.
Утакмица Чукаричког и Ференцвароша на стадиону "Дубочица“ у Лесковцу почиње у 21 сат а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.