Izvor: RTS, 30.Nov.2023, 00:37

Интер поништио хет-трик Марија, без голова у Баскији

Бенфика имала три гола предности против Интера, који је у наставку извукао три бода са "Лужа". Без голова у дуелу Сосиједада и Салцбурга, у утакмици петог кола Групе Д Лиге шампиона.
Изванредан дуел одиграли су Бенфика и Интер у Лисабону, а на крају >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << није било победника - 3:3.
Гледали смо два различита полувремена на "Лужу" - у првом је доминирао домаћин постигавши три поготка, у наставку гост који је успео да стигне до ремија.
Жоао Марио је уписао хет-трик против некадашњег клуба и чинило се да ће Бенфика доћи до прве победе у такмичењу.
Ипак, гости су се у наставку растрчали и головима Арнаутовића, Фратесија и Санчеза са креча дошли до изузетно важног бода, који ће им значити у борби за прво место у Групи Д.
У другој утакмици ове групе није било голова, у дуелу између Сосиједада и Салцбурга.
Баскијски тим је први на табели са 11 бодова, колико има и Интер, па ће дуел ове две екипе у Милану одлучити ко ће у осмину финала са првог места у групи.
Салцбург је сакупио 4 бода, Бенфика само један. У последњем колу Португалци гостују у Аустрији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.