Izvor: RTS, 30.Nov.2023, 00:17

Арсенал се поигравао са Лансом, велики преокрет ПСВ-а у Севиљи

Арсенал је са шест голова испратио Ланс из Лондона, док је ПСВ после великог преокрета савладао екипу Севиље 3:2, у утакмицама петог кола Групе Б Лиге шампиона.
Арсенал је доминантном партијом против Ланса обезбедио прво место у Групи Б лиге шампиона >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пред осмину финала.
Као да је пораз у Француској покренуо машинерију Микела Артете, која је изузетно озбиљно ушла у дуел са Французима и већ у првом полувремену постигла пет погодака.
Катастрофу Ланса почео је Хаверц, наставили Жезус, Сака и Мартинели, да би коначан резултат првог дела поставио Одегард са беле тачке.
У наставку је темпо значајно опао, а једини гол постигао је Жоргињо у 86. минуту, такође са 11 метара.
У другом мечу групе, ПСВ је надокнадио велики минус у Севиљи и обезбедио пласман у осмину финала.
Севиља је водила головима Рамоса у првом и Ен Несирија на старту другог полувремена, али све се преокренуло после искључења Окампоса у 66. минуту.
Само два минута касније почео је преокрет гостију, који су голом Саибарија и аутоголом Гудеља прво дошли до изједначења, а онда поготком Пепија у надокнади времена до велике победе.
Арсенал је први на табели са 13 освојених бодова, ПСВ је сакупио 8, Ланс 5, а Севиља само 2.
У последњем колу састају се ПСВ - Арсенал и Ланс - Севиља.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.