Izvor: RTS, 26.Nov.2023, 16:53

Преминуо некадашњи енглески фудбалски тренер Тери Венејблс

Некадашњи енглески фудбалски тренер Тери Венејблс преминуо је после дуже болести у 80. години, саопштила је његова породица, пренео је Би-Би-Си.
Венејблс је у играчкој каријери, између осталих, наступао за Челси, Тотенхем, Квинс Парк Ренџерс и Кристал >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Палас.
По завршетку играчке каријере био тренер Кристал Паласа, Квинс Парк Ренџерса, Барселоне, Тотенхема и Лидса, а водио је репрезентације Енглеске и Аустралије.
"Потпуно смо скрхани губитком дивног мужа и оца који је јуче мирно преминуо после дуге болести. Замолили бисмо за приватност у овом невероватно тужном тренутку како бисмо могли да оплакујемо губитак овог дивног човека. Имали смо среће што је био у нашим животима", наводи се у саопштењу породице.
Венејблс је као селектор предводио Енглеску до полуфинала Европског првенства 1996. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.