Izvor: RTS, 25.Nov.2023, 22:37

Лазетић: Сазрели смо као екипа, Партизану желим да настави са победама

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је после победе над Партизаном (4:0) у Хумској да је његова екипа сазрела и пожелео бившем клубу да настави са победама. 
Лазетић је истакао да је после овако убедљиве победе потребно да се екипа врати у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << реалност и да се крене са припремом наредног дуела.
"Шта рећи после овога? Ми смо целу утакмицу играли изванредно, честитам мом стручном штабу. Припремали смо утакмицу, играчи су то спровели у дело. Имали смо неке добре утакмице против Партизана и Звезде, али као да смо сад мало сазрели да можемо да играмо овако све време. Шта рећи? Ово је невероватно. Сад треба спремити следећу утакмицу и вратити их у реалност, ово се дешава. Мислим да су они прави. Честитам Партизану на фер игри, они изгледа губе само по 4:0, 5:0, па им желим да наставе са победама, мислим да би и они тиме били задовољни", изјавио је Лазетић после меча у Хумској.
Лазетић је током каријере био и играч и тренер Партизана.
ТСЦ-у следи сусрет у Лиги Европе против Вест хема.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.