Izvor: RTS, 25.Nov.2023, 22:26

Дуљај после убедљивог пораза: Три гола из прекида су недопустива

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је после пораза од ТСЦ-а (0:4) да му је жао што су он и његови изабраници разочарали публику која је дошла у великом броју на стадион у Хумској.
Дуљај је истакао да је недопустиво да се три гола приме из прекида.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Прво желим да честитам гостима! Постигли су четири гола, три из прекида, што је недопустиво за нас и то је моја одговорност. Екипи сам рекао да морамо да уђемо сконцентрисано у утакмицу и десило се оно што сам и мислио да ће се догодити. Бојао сам се да не примимо на почетку гол, а ми смо примили три. Не умањујем победу ТСЦ-а. Играли су одлично. Жао ми је што смо разочарали публику која је дошла у великом броју", рекао је Дуљај у изјави после меча у Хумској.
Партизанова предност на врху табеле у односу на Црвену звезду смањена је на три бода. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.