Izvor: RTS, 20.Nov.2023, 16:24

Џајићев говор Орловима после пласмана на Еуро: Одржали сте српски фудбал, алал вера

Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић обратио се репрезентативцима говором у свлачионици стадиона "Дубочица" у Лесковцу након ремија са Бугарском 2:2, којим су се Орлови пласирали на Европско првенство.
Србија после 24 године иде на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << европску фудбалску смотру захваљујући оствареном другом места у Групи Г. Обезбеђен је бод против Бугарске, уз пораз Црне Горе од Мађарске.
Први човек ФСС-а Драган Џајић је у свлачионици после утакмице истакао колико им је захвалан за овај велики успех.
"Направили сте велику ствар за српски фудбал. Рекао сам вам и пре свега овога да ће бити тешко. Алал вера, није лако борити се са притиском. Хвала вам за све што сте постигли и што сте одржали српски фудбал, овакав какав јесте. Наставимо даље са покушајем да направимо један мали корак на Европском првенству. Много вам хвала и алал вера", поручио им је Џајић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.