Izvor: RTS, 19.Nov.2023, 18:57

Дика Стојановић за РТС: Оно што смо обећали, остварили смо

Директор фудбалске репрезентације Србије Стеван Дика Стојановић рекао је за РТС да су "орлови" заслужено на Европском првенству и да су остварили све што је обећано у последње три године.
Србија је ремијем са Бугарском 2:2 успешно окончала квалификације >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за Европско првенство.
"Мислим да смо заслужено на Европском првенству, међутим видели сте да ниједна утакмица није добијена док се не заврши. Мислим да јавност је била већ сигурна да ћемо добити Бугаре, изродило се то у драму, међутим на нашу срећу и на наше знање да кажем ипак смо заслужили овај бод који нас води на Европско првенство", рекао је Дика за РТС.
Пласман на Евро надовезао се на успешно одрађене квалификације за Мундијал, као и на освојену Б Лигу нација.
"У ове три године смо били на Светском првенству, освојили смо Лигу нација у Б групи и ево сад смо на Европском првенству. Мислим да оно што смо обећали смо остварили, тако да видећемо за даље, спремамо се за Европско првенство", рекао је Стојановић.
Жреб за групе на Европском првенству заказан је за 2. децембар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.